Ønsker du at komme videre?

Jeg tror på, at du ønsker at kunne komme videre efter at have haft en negativ oplevelse i dit liv. Det kan være du har været udsat for mobning eller andet der har påvirket dig på et dybere plan. Mens det er nemt at skyde skylden over på dem der gjorde det, så er det måske nok sværere, men samtidig vigtigt, at du anerkender din situation som den er. Undgå at bruge din energi på de andre og fokuserer i stedet på at komme videre.

Ved at være villig til at anerkende dig selv der hvor du er i dag, uanset hvilke udfordringer du har, så kan du komme videre. Jeg siger ikke, at du skal kunne lide den du er i dag! Men når du anerkender helt hvor du er i dag, så åbner du op for en fremad rettet bevægelse. Du frigiver energi og indre resurser til at få bearbejdet det er holder dig tilbage i dag.

Tre trin du kan benytte til at begynde din rejse fremad.

  1. Vær villig til at anerkende hvor du er i dag, hvad du føler og hvordan du oplever dig selv.
  2. Sæt et klart mål over hvad du ønsker at opnå,/hvor du er i dit liv, når du har opnået dit mål. Visualizer dit nye jeg dagligt.
  3. Start med at tage små skridt mod dit nye jeg. Du vil opleve, at det er meget nemmere, efter at du har anerkendt din nuværende situation som den er, og når du har et klart mål.

Husk at gratulere dig selv løbende for hvert lille fremskridt du opnår.

Lotte Vesterli

www.videremedlivet.dk
Forfatter til den kommende bog: Videre med livet efter mobning.