Styrk din læsning med fokus og selvværd

Læsning, fokus og selvværd hvordan hænger de sammen? De danner en trekant som støtter hinanden. Er du eksempelvis ordblind, kan det være rigtig svært at holde fokus samtidig med at ens selvværd og selvtillid kan have fået et knæk.

Jeg havde i dag en klient, hvor vi netop snakkede om udfordringerne ved at læse som ordblind. Ved hjælp af en kombination af øvelser der går på netop fokus og troen på sig selv, lykkedes det hende at læse hurtigere og mere flydende. I dette tilfælde arbejdede vi med at sætte intentionen for hvad hun ønskede at få ud af teksten. Vi arbejdede med fokuspunktet og troen på sig selv. Ved at styrke de 2 af sider af læse, fokus, selvværd trekanten blev selve læsningen også styrket.

Udnyt fokus og et styrket selvværd til at blive bedre til at læse, eller udnyt samme teknik ved andre områder. Har du svært ved at se hvilke områder du kan styrke for at blive bedre til X, så hent hjælp udefra. Kontakt mig for en uforpligtende samtale og hør mine tilbud.