4 år efter Utøya

Fire år efter terror angrebet på Utøya er hveranden af forældrene til de unge der omkom endnu ikke i arbejde. Også de overlevende har eftervirkninger og fortæller om øget alkoholforbrug og angst symptomer. De ved noget ikke er som det skal være.

At snakke om oplevelsen er godt og kan du nå ind til den emotionelle oplevelser der gemmer sig helt nede på celle niveau er det endnu bedre. På celleniveau huskes oplevelsen på sin egen måde. Det nye traume kædes sammen med tidligere oplevelser og får sin egen unikke historie.

Heldigvis kan også cellehukommelsen omkrives så du får en ny følelsesmæssig oplevelse af det der skete. En måde at komme videre på og udnytte oplevelsen så den styrker dig fremover. NLP er en af teknikkerne som kan hjælpe dig til at hente oplevelsen frem af underbevistheden og bearbejde den hensigtsmæssig. RIM metoden er et andet værktøj jeg selv har benyttet med held til mange der har haft en traumatisk oplevelse.

Uanset hvilken metode du vælger at benytte når du har været udsat for en traumatisk oplevelse, uanset hvor langt den lægger tilbage, så vid at for hver gang du bearbejder det der er sket kommer du et skridt videre med dit liv.

Vil du vide mere om RIM metoden er du velkommen til at kontakte mig uforpligtende på tlf. 60 18 32 36.

Lotte Vesterli

Ergoterapeut, Coach, Master RIM-facilitator
www.videremedlivet.dk
Forfatter til den kommende bog “Livet efter Mobning”