Mobning koster - Lær hvordan du kan få det bedre og komme videre med dit liv

Gratis Webinar • Torsdag den 20. februar kl. 19.00

Reserver min plads

Lotte W Vesterli - Coach, Forfatter og Foredragsholder

www.videremedlivet.dk

5 årsager til at mobning koster


  • Mobning koster på selvværdet: Udseende, følelser og vores indre værdier står for skud når vi mobbes. Det præger os dybest inde når vi gang på gang udsættes for kritik og det der er værere. 
  • Mobning koster på det sociale: Anspændthed, frygten for hvad de andre mener og det stadige spørgsmål "er jeg nu god nok" påvirker vores evne til at slappe af og være sammen med andre.  
  • Mobning koster med angsreaktioner: Social angst, angst for at udtrykke sig, angst for fysisk repressalier bliver en del af hverdagen
  • Mobning koster i øget stress: Vidste du, at vi har en markant øget risiko for at få stress når vi har været udsat for mobning tidligere? Ved at arbejde med følgevirkningerne fra mobning også selv om mobningen er sket for mange år siden, kan du forebygge stress og nemmere slippe af med stress hvis du er stresset i dag. 
  • Mobning koster på familielivet: Det er svært at være afslappet, nyde din partner og være en rollemodel for dine børn, når du stadig bærer på eftervirkningerne af den mobning du har været udsat for. 


Det går ondt - rigtig ondt når vi har været udsat for mobning. 

Er du træt af smerten? Træt af ikke at føle livet er noget værd? At føle at du ikke slår til? 

Det er tid til et skift, tid til at du kan komme videre i dit liv. Tid til at give slip på følgerne fra den mobning du har været udsat for.  

Skal 2020 været året hvor du springer ud?

Hvad du får ud af at deltage i dette webinar?

Jeg gennemgår de 3 trin, fra bogen "Life after Bullying" "Livet efter mobning" der udkommer på dansk senere på året. De 3 trin hjælper dig til at give slip på din fortid som mobbeoffer.

Du får praktiske, konkrete værktøjer, som du kan udnytte til at øge din livskvalitet. 

Du bliver guidet igennem en øvelse, der hjælper dig til at give slip på fortidens påvirkning.