Dit Liv efter Mobning e-bog

Mobning giver tit langvarige skader. Ofrene kan komme til at lide af social angst og lavt selvværd resten af livet. Mange er slet ikke klar over at roden til deres problemer er mobning for mange år siden. Det er muligt at overvinde disse problemer og få et godt liv som jeg har gjort.

I Dit Liv efter Mobning fortæller jeg for første gang min personlige historie og præsenterer hele den metode jeg har udviklet. Med baggrund i den svære mobning jeg selv var udsat for og mit arbejde med traumepatienter har jeg samlet og udviklet en række stærke værktøjer. Med udgangspunkt i din situation i dag tager jeg dig ved hånden og leder dig trin for trin gennem en proces der hjælper dig med at overvinde følgerne af mobning og andre traumatiske oplevelser. Bogen er fuld af praktiske øvelser hvor du anerkender din situation, indser dine styrker og sætter stærke mål for resten af dit liv. Jeg giver dig også en omfattende personlig værktøjskasse med teknikker du kan bruge mod angst, tvivl og lavt selvværd.

Jeg har gennemført rejsen fra at være en forsagt pige der skjulte sig i hjørnerne til stærk og selvstændig kvinde med et godt og meningsfyldt liv. Nu deler jeg min historie og min effektive værktøjer så du kan følge mit eksempel og lægge mobning bag dig for altid.

Du kan købe bogen som e-bog enten i almindeligt ePub format til alle normale læse-apps eller hos Amazon i det særlige Kindle format hvis du har en Kindle e-bogslæser.

Du kan selvfølgelig også købe bogen som almindelig paperback. Lige nu tilbyder jeg et signeret eksemplar til normal boghandlerpris med gratis forsendelse.