Tilbud til studerende

Eksamensangst Nej Tak!

De fleste af os kender til “klappen der går ned”. Vi var velforberedte og pludselig står vi der og føler os elendige – sveder, ordene dukke ikke op, de andre griner og livet er ikke længere sport sjovt! Knuden i maven er massiv og selvtilliden er hastigt på vej ned. Værst af alt et dårligt eksamensresultat kan påvirke de videregående uddannelser du kan komme ind på.

Den angst du oplever har rødder langt tilbage. Derfor er det vigtigt, at du vælger en behandling der hurtigt og effektivt finder frem til og arbejder med den grundliggende årsag. Har du først fundet og bearbejdet denne vil du opleve en et grundliggende skift fra angsten der blokere til de naturlige sommerfugle i maven der styrker dit fokus.

  • Er du træt af angsten?
  • Ønsker du at opnå en bedre eksamen?

Så har jeg et tilbud til dig som studerende. Jeg tilbyder en kombination af dybtgående behandling og coaching hvor du mærker en grundliggende forandring efter hver session. For en effektiv behandling er hver session på 1,5 time. Behandlingen foregår enten i Hareskovby eller via Skype efter eget ønske.

  • Du får en dybtgående bearbejdning af den/de grundliggende årsager til din angst.
  • Du lærer metoder til hvordan du bedst muligt takler din eksamenssituation. Inklusiv metoder til slappe af og fokusere i en stresset situation.
  • Du lærer en visualiseringsteknik som også de professionelle sportsfolk benytter.

Tilbud

  • En session á  90 minutter = 995,- kr. inkl. moms. Du sparer 400 kr.
  • Køb et klippekort til 3 sessioner og få yderligere 445 kr. i rabat. Klippekort til 3 sessioner ä 90 minutter = 2.540,- kr. (Inkl. moms) Spar i alt 1.645.- kr.

Kontakt mig på telefon 88 88 41 96 for hurtig tidsbestilling og yderligere information. Eller Send en mail til lotte@vesterli.com med dit navn, e-mail og telefonnummer. Jeg har sat ekstra tider af til at kunne hjælpe dig hurtigst muligt. Typisk vil du kunne få en tid indenfor få dage.

Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig

Lotte