Endelig slank – online kursus

Endelig slank – de ukendte tips til varigt vægttab“. Et online træningsprogram

Ønsker du et varigt vægttab?

Uanset om du har været overvægtig hele livet eller din ekstra vægt er kommet til senere, kan jeg hjælpe dig til at nå et varigt vægttab. Hjælpe dig til at bearbejde de indre blokeringer, der hindrer dig i at tabe dig permanent i dag.

Dette tilbud er unikt i forhold til, at jeg både giver dig kostteorier og ikke mindst, at vi arbejder med dit ubevidste jeg.

Enhver kan med lidt viljestyrke og en kostplan opnå et vægttab her og nu. Udfordringen er at finde den levevis der passer til dig og samtidig, at bearbejde de ting, der bevirker, at du tager på igen inden for kort tid.

I dette program arbejdes der på alle planer og der tages udgangspunkt i dit behov.

Med dette tilbud får du et online træningsprogram, hvor du lærer teknikker, du kan bruge til at opnå et varigt vægttab. Du lærer, hvad det betyder for dine  resultater, at du tror på dig selv – tror på, at du kan gennemføre en kostomlægning – også selvom du i starten bare lader som om.

Du får velgennemprøvede metoder til at sætte mål og – ikke mindst – til at opnå dine mål.

Dette online kursus er bygget op som selvstudie. Det består af 8 moduler, hvor vi arbejder med emner som målsætning, kostvejledning, udnyttelse af indre ressourcer, fastholdelse, motion og vedligeholdelse.

Har du spørgsmål undervejs kan du altid sende mig spørgsmål via min e-mail.

I løbet af kurset får du

  • Viden om hvordan man opnår et varigt vægttab
  • Kendskab til de ukendte tips til varigt vægttab
  • en kostvejledning der virker for dig
  • metoder til indarbejdelse af ny levevis
  • Viden om målsætning og loven om tiltrækning
  • viden om hvordan du finder en motionsform, der er motiverende
  • viden om hvordan du udnytter dine indre styrker til at opnå dine mål og takle negative situationer.
  • En metode du selv kan bruge til at bearbejde tidligere opleveleser.

Hvorfor jeg kan hjælpe dig

Da jeg var 16 boede jeg et år i Canada, hvor jeg var aupair. Her levede vi meget af hvidt brød, grøntsager på dåse og lignende og resultatet var, at jeg tog over 10 kg. på i løbet af året.

Tilbage til Danmark hvor jeg forsøgte at tabe mig – jeg forsøgte den ene kur efter den anden, talte kalorier osv. Resultatet var hver gang at jeg tabte mig og kort tid efter havde jeg taget på igen. Senere har jeg fundet ud af, at den kost vi spiste hjemme hos os, modarbejdede mit forsøg på at slanke mig, men mere om det på kurset.

Efter 5 år flyttede jeg hjemmefra. Her gik jeg over til en vegetar kost som hjalp mig langt hen af vejen, men stadig ikke var helt optimalt for mig og min blodtype. Samtidig var jeg kommet ind i den genre der hed at jeg havde svært ved at se på en kalorie uden at tage på. På dette tidspunkt vejede jeg noget mere end jeg gør i dag.

For at gøre en lang historie kort, så hjalp en vandretur på 2 mdr. i Himalaya bjergene gevaldigt på min vægt – kosten var primært ris og linsesuppe! Samtidig satte jeg mig for ikke at tage på igen og begyndte at arbejde mere med mig selv på det personlige plan.

Sideløbende begyndte jeg at interesserer mig for kostteori og spisevaner. Har prøvet forskellige teorier og er i dag nået frem til at vores blodtyper er det bedste udgangspunkt når vi skal opnå og holde vægten. Samtidig har jeg, ved at spise efter min blodtype, opnået et bedre helbred og færre humørsvingninger.

I dag hjælper jeg folk videre uanset hvilken bagage de bringer med. Og jeg ser frem til at hjælpe dig, til at komme videre med dit liv.

PRIS:

Første modul er gratis til og med 5.10.15.

Pris for hele kurset på ialt 8 moduler inkl. adgang til lazercoaching sessions med mig kun kr. 955,00.

Efter de første 8 moduler tilbyder jeg et fortsætter forløb, så du kan få støtte indtil du har nået din ideelle vægt. Den præcise udformning af dette forløb sker i samråd med deltagerne i første modul.

Tilmelding sker via e-aftenskolerne: http://bit.ly/1Kxq6P0

Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig

Lotte

Lotte Vesterli
Coach, Ergoterapeut, RIM-facilitator
www.vesterli-coaching.dk
Mail: coaching@vesterli.dk
Mobil: 60 18 32 36