Endelig slank

De næste 6 måneder hjælper jeg dig til et varigt vægttab.

Uanset om du har været overvægtig hele livet eller din ekstra vægt er kommet til senere, kan jeg hjælpe dig til at nå et varigt vægttab. Hjælpe dig til at bearbejde de indre blokeringer, der hindrer dig i at tabe dig permanent i dag.

Dette tilbud er unikt i forhold til, at jeg både giver dig kostteorier og ikke mindst at vi arbejder med dit ubevidste jeg.

Enhver kan med lidt viljestyrke og en kostplan opnå et vægttab her og nu. Udfordringen er at finde den levevis der passer til dig og samtidig, at bearbejde de ting der bevirker at du tager på igen inden for kort tid.

I dette program arbejder vi på alle planer og tager udgangspunkt i dit behov.

Ring i dag på 60 18 32 36 og hør hvordan du kan opnå et varigt vægttab

Hvorfor jeg kan hjælpe dig

Da jeg var 16 boede jeg et år i Canada, hvor jeg var aupair. Her levede vi meget af hvidt brød, grøntsager på dåse og lignende og resultatet var, at jeg tog over 10 kg. på i løbet af året.

Tilbage til Danmark hvor jeg forsøgte at tabe mig – jeg forsøgte den ene kur efter den anden, talte kalorier osv. Resultatet var hver gang at jeg tabte mig og kort tid efter havde jeg taget på igen. Senere har jeg fundet ud af, at den kost vi spiste hjemme hos os, modarbejdede mit forsøg på at slanke mig, men mere om det på kurset.

Efter 5 år flyttede jeg hjemmefra. Her gik jeg over til en vegetar kost som hjalp mig langt hen af vejen, men stadig ikke var helt optimalt for mig og min blodtype. Samtidig var jeg kommet ind i den genre der hed at jeg havde svært ved at se på en kalorie uden at tage på. På dette tidspunkt vejede jeg noget mere end jeg gør i dag.

For at gøre en lang historie kort, så hjalp en vandretur på 2 mdr. i Himalaya bjergene gevaldigt på min vægt – kosten var primært ris og linsesuppe! Samtidig satte jeg mig for ikke at tage på igen og begyndte at arbejde mere med mig selv på det personlige plan.

Sideløbende begyndte jeg at interesserer mig for kostteori og spisevaner. Har prøvet forskellige teorier og er i dag nået frem til at vores blodtyper er det bedste udgangspunkt når vi skal opnå og holde vægten. Samtidig har jeg, ved at spise efter min blodtype, opnået et bedre helbred og færre humørsvingninger.

I dag hjælper jeg folk videre uanset hvilken bagage de bringer med. Og jeg ser frem til at hjælpe dig, til at komme videre med dit liv.

I dag tilbyder jeg dig et program

hvor du får individuel coaching, der hjælper dig til at komme videre i dit liv. Vi vil arbejde med målsætning, kostvejledning, bearbejde indre blokeringer o.s.v. alt efter hvad du har behov for, så du kan opnå dit mål og et varigt vægttab.

Flere af de metoder du lærer undervejs, kan du udnytte til at opnå andre mål i dit liv.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail: coaching@vesterli.dk eller mobil: 60 18 32 36

Her er detaljerne over, hvad du får i dette tilbud

  • 6 x 1 time individuel coaching sessioner, ansigt til ansigt, telefon eller via Skype
  • 6 x 15 minutter individuel coaching – telefon eller Skype
  • Månedlig spørgetime for gruppen. Her har du mulighed for at indsende spørgsmål på forhånd eller stille dem live. Spørgetimerne optages og du får efterfølgende adgang til optagelserne.
  • Adgang til mit on-line kursus “Endelig slank – de ukendte tips til varigt vægttab”. Dette kursus består af 8 moduler og omhandler emner som kostteori, målsætning, motion, fokus, loven om tiltrækning m.m.
  • Adgang til min lukkede facebook fan-page, hvor vi alle støtter hinanden i at opnå vores mål og du løbende kan stille spørgmål

Pengene tilbage garanti!

Hvis du efter første coachingtime fortryder købet, gives pengene retur minus et omkostningsgebyr på 300 kr.

Ønsker du undervejs i forløbet at stoppe uanset årsagen, betaler du ikke de resterende – ikke skyldige beløb.

Gratis forsamtale

Kontakt mig dag på 60 18 32 36 eller mail: coaching@vesterli til en kort samtale, før du beslutter om dette program er det rigtige for dig.

Pris:

Få hele pakken til kun 2.900,00  kr. i dag + 4 månedlige rater af 1.450,00 kr.

Bestil dit program ved at sende en mail til coaching@vesterli.dk og angiv “Sampak Varigt vægttab”, navn, adresse og telefonnummer.

Du kontaktes herefter inden for 2 hverdage, hvor din første coachingsesson fastlægges.

Jeg ser frem til at hjælpe dig  med at nå dit mål

Lotte Vesterli
Coach, Ergoterapeut, RIM-facilitator
www.vesterli-coaching.dk
Mail: coaching@vesterli.dk
Mobil: 60 18 32 36