Genfind julefreden

Påvirker en stresset hverdag tanken om din jul?

Kurset ‘Genfind julefreden’ tager udgangspunkt i julens aktiviteter. Vi gennemgår metoder til at slappe af, fokusere, sortere og prioritere. Kurset hjælper dig til at nyde din jul fuldt ud.

Det er nemt at føle at ens arbejde tager hele ens energi og når man kommer hjem er det kun lige at man klarer de arbejdsopgaver der hører til at drive en familie. Hvor er vi nu henne? Hvor bliver de livsbekræftende energigivende aktiviteter af?

Tænk over det – hvornår havde du sidst en hyggestund, hvor du lavede det du havde allermest lyst til? Hvor du slappede af sammen med familien eller vennerne uden at føle dårlig samvittighed på grund af alle de opgaver der ligger og venter?

Heldigvis kan du gøre noget for at ændre et stresset liv til et liv, hvor du føler du når det du skal nå – samtidig med at du opretholder din indre balance og har tid til dig selv, din familie og de ting der giver dig ny energi.

Den 25. november tager vi udgangspunkt i julens aktiviteter, så du får en jul hvor du kan opretholde en indre balance og nyde julen fuldt ud. De metoder og strategier vi udnytter til at skabe den indre ro, kan du udnytte fremover da de ikke kun hører julen til.

Kom hjem fra dagen med:
  • Teknikker til at genskabe og opretholde din indre balance
  • En forståelse af hvad der er vigtigst for dig i dit liv
  • Metoder til at fokusere og prioritere din hverdag
  • En plan over julens opgaver som du føler er overskuelig
  • Tips til at gøre julemåneden hyggelig igen.

I hverdagen skal der være plads til arbejdet, din familie og ikke mindst dig selv, så du løbende får tanket ny energi. Tilmeld dig kurset den 25. november og kom videre med dit liv.

Praktiske oplysninger:

Den 25.11.2017 kl. 9.00 – 16.00. Nødebohuse.

Forplejning: Formiddagskaffe med bolle, let frokost anretning, eftermiddags kaffe og snack.

Pris: 995.00 kr. inklusiv forplejning.

Early bird kr. 895,00 ved tilmelding senest den 12.11.17.

Rabat: Tilmeld jer 2 personer sammen og få yderligere 100 kr. i rabat pr. person.

Tilmeldingsfrist: 9. november 2017. Tilmeld dig ved at sende en email med dit/jeres navn og kontaktoplysninger til lotte@vesterli.com

Jeg glæder mig til at møde dig

Lotte