Gratis ressourcer

Hvis du har købt min bog Dit Liv efter Mobning kan du her få adgang til alle de gratis ressourcer jeg deler for at hjælpe dig med at få størst muligt udbytte af bogen:

  • Audio guides
  • Video guide
  • Arbejdshæfte

Tilmeld dig nedenfor for at få adgang. Du får samtidig adgang til alle de andre gratis ressourcer jeg deler i andre sammenhænge.

Andre gratis tilbud

Mit mål er at hjælpe så mange som muligt med at komme videre med deres liv. Derfor har jeg mange andre ting jeg gerne vil dele med dig helt gratis. Du kan registerer dig nedenfor for at komme på min mailingliste og få adgang til dem allesammen. Du får også besked når jeg holder foredrag eller tilbyder nye kurser eller andre events. Du kan selvfølgelig når som helst framelde dig igen.

Mindfulness i Hverdagen Du får en oversigt med 5 enkle øvelser + den tilhørende video. Sættet her giver dig nogle hurtige tips til hvordan du kommer i gang med at blive mere mindfuld i din hverdag og dermed øge din indre balance. En god indre balance hjælper os til at håndtere stressede situationer i hverdagen, at have mere overskud generelt og til at opnå en bedre søvn. 

Få større udbytte af din læsning: Download en kort guide til hvordan du kan øge din læsehastighed og opnå et større udbytte samtidig.

Sæt mål du ønsker at opnå: Alt for mange sætter mål der i virkeligheden kun er et ønske. Lær hvordan du sætter præcise mål.

Meditation for fred: Download min meditation for fred her, der blev til som følge af terrorhandlingen i Københaven 14. feb.