Min historie

Mit navn er Lotte Vesterli. Jeg er uddannet ergoterapeut og har i mange år arbejdet indenfor hjerneskade området, specielt med kognitive dysfunktioner – også kaldet de skjulte handicaps.

Igennem årene har jeg gennemgået flere uddannelser indenfor coaching og personlig udvikling. Jeg bliver fortsat imponeret over, hvor meget vores egne tanker og overbevisninger har betydning for vores helbred og generelle livssituation.

Jeg er i dag certificeret NLP- og Transformational coach, certificeret master RIM-facilitator og underviser (se mere om RIM metoden her) og har gennemført Jack Canfields Train The Trainer program med diplom.

Det er i dag min passion at hjælpe andre, at at udnytte deres indre resurser og opnå et liv med flere muligheder, øget livskvalitet og øget selvværd.

Min historie:

I mine første skoleår var jeg udsat for en lærer, som fra starten opdelte eleverne i “de kloge” og “de dumme”. Jeg blev medlem af gruppen “de dumme”, hvilket kom til at præge mig mange år efter.

I midten af 3 klasse kunne jeg stadig ikke læse! Jeg kom ofte for sent – skolen var det sidste sted, jeg havde lyst til at være! Der skulle et klasseskift til, for at jeg kunne begynde at tilegne mig viden. Nu gik det hurtigt fremad, jeg blev en læsehest og opnåede gode karakterer i de fleste fag. Men dette var stadig ikke nok til, at jeg begyndte at tro på mig selv, tro på at kunne noget – for jeg var jo dum! Denne overbevisning var indprentet mig tidligt i livet og lå i min indre hukommelse. Selv ikke høje karakterer og ros, kunne få mit indre jeg til at tro andet.

Da jeg nåede starten af 20.erne havde jeg set udefra klaret mig godt. Jeg havde afsluttet studentereksamen med et pænt gennemsnit, og det samme med ergoterapeutuddannelsen. Jeg havde afholdt internationale lejre som stabsmedlem, været leder og havde en fantastisk kæreste. Alt så godt ud, men inderst inde var jeg stadig utrolig usikker og troede ikke på mine egne evner. Jeg var på dette tidspunkt en stille pige, der primært holdt sig for sig selv.

Min daværende kæreste – min nuværende mand – fik mig til at prøve kræfter med mig selv igennem bjergklatring, dykning og paraglidning, hvilket klart hjalp på selvtilliden. Samtidig begyndte der også at komme kurser på kassettebånd i personlig udvikling på det amerikanske marked. Efter at have gennemgået et par af disse, begyndte jeg efterhånden at tro mere og mere på mig selv. I Danmark var personlig udvikling, kurser og coaches stadig nyt og næsten helt ukendt på dette tidspunkt.

Det store gennembrud kom, da vi rejste til Tyskland for en periode. Jeg besluttede mig for at være mere udadvendt, åben og udnytte alt det, jeg havde lært de foregående år. En dag mødte jeg en nabo, der kommenterede mig for min udadvendthed, åbenhed og villighed til at lære tysk. Da vidste jeg, mit arbejde med mig selv havde virket.

I dag er jeg lykkelig for at kunne støtte andre i at eliminere indre blokeringer, i at få troen på sig selv tilbage og leve det bedst mulige liv. Min nye bog “Life after Bullying – Three Steps to Inner Peace” udkom i slutningen af 2018. Bogen er skrevet som en selv-hjælps bog med 31 øvelser krydret med historier om min egen rejse. Bogen forventes at udkomme på dansk i slutningen af 2019.

I 2012 deltog jeg i Jack Canfields “Train The Trainer” program, hvor vi igennem et år blev undervist af Jack Canfield selv indenfor personlig udvikling, coaching og træning – en spændende og lærerig uddannelse hos en af USA’s største success coaches.

Herudover er jeg uddannet RIM facilitator. RIM er et nyt og effektivt mentalt værktøj til at opløse indre energiblokeringer, der hindrer dig i at komme videre med dit liv.

Jeg uddanner mig løbende, da udviklingen går hurtigt. Der hele tiden er ny viden at tilegne sig, hvor mit fokus er hvordan jeg kan hjælpe dig hurtigt og mest effektivt.

Personlige interesser:

Jeg er først og fremmest mor og hustru – jeg holder meget af at være sammen med min familie og prioriterer altid at have et lyttende øre klart.

Jeg elsker vandreture og kreative interesser allerhelst sammen med familien.

Jeg interesserer mig for personlig udvikling og udvikler mig hele tiden, samtidig med at tilegner mig ny viden som kommer mine klienter til gode. En stor værktøjskasse giver mening, når jeg skræddersyer mit tilbud til den enkelte klient.

Min indre drivkraft er at hjælpe andre til at føle håb for fremtiden og opnå en øget livskvalitet.

Frivilligt arbejde:

  • Medlem af det Jødiske samfunds traumesupport gruppe.
  • Medlem af Soroptimisterne, hvor jeg underviser hver sommer i “Soroptimist Nordic Leadership Academy”

Mit motto er:

Jeg hjælper dig videre – uanset hvilken bagage du medbringer!

Kontakt mig i dag og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig videre med dit liv.

Jeg ser frem til at høre fra dig

Lotte