Velkommen

Har du været udsat for mobning eller andre traumatiske oplevelser? Påvirker det dig i dag?

Gennem mit arbejde som ergoterapeut med speciale i neurologi og traumebehandling, har jeg hjulpet mange til at komme videre med livet, uanset hvilken traumatisk oplevelse de har været udsat for. Både personer der have været udsat for seksuelt overgreb, overfald, i krig eller været udsat for mobning.

Gennem årene har jeg specielt oplevet, at ofre for mobning ofte ikke er klar over den påvirkning mobningen har haft og at der kan gøres noget. For mange har mobning følgevirkninger i form af lavt selvværd og selvtillid. Her til kommer symptomer som angst, stress og følelsesmæssige udsving. I det hele taget skal der ikke så meget til før at spiralen er for nedadgående.

Dette kan der heldigvis gøres noget ved. Alle kan komme videre, men det kræver mod og villighed til at bearbejde de indre følelser. Ønsker du at komme videre med livet, så start i dag og begynd rejsen til et nyt liv.

Min egen rejse hjalp mig fra at være en pige, med lavt selvværd og selvtillid, en pige som havde det bedst ude i køkkenet når hun var til større sociale sammenkomster – til at være en kvinde der i dag holder foredrag for større forsamlinger. Læs min historie her.

Den rejse jeg tog, kan du også tage. Mit mål er at hjælpe dig til at komme videre på din rejse så nemt og effektivt som muligt.

Vi er alle unikke og har forskellige mål med tilværelsen. Som uddannet ergoterapeut, certificeret coach og RIM-facilitator kombinerer jeg min viden og giver dig den optimale løsning til hurtigt og effektivt at komme videre med dit ilv.

Kontakt mig i dag på lotte@vesterli.com for en gratis introduktion og hør hvordan jeg kan hjælpe dig.

Lotte

Lotte W Vesterli 
Ergoterapeut, Master RIM-facilitator, Certified Coach 
Mail: lotte@vesterli.com 
Telefon +45 88 88 41 96 / +45 60 18 32 36
Forfatter til bogen "Life after Bullying - Three Steps to Inner Peace", der udkommer på dansk i slutningen af 2019 "Livet efter mobning" 
Medforfatter til 'Success University for Women'